Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2014. június 27.

 

2014. június 27. péntek

16:00 Itt az Ujhold :) Jönnek az új energiák. Az oklevél gépelésben 6-an immár 524 db oklevelet emeltünk át. Van köztük több bűntény leirása is a 14-16. századból. Részletes helyleírás, személyleírás és bűneset ismertetés. Izgalmas .. talán ezek a cetlik az egyetlen fennmaradt és még elérhető emlékek ezekről... 

-- A minap Friedrich Klára rováskutató egy izmosabb Arvisura ellenes írást tett közzé a FB-on egy ujgur-magyar közösségi oldalon amihez az én könyvem boritóját használta fel "illusztrációnak". Egy értesítésre amit köszönök (Zolinak) ma felszólítottam az oldalt és Klárát hogy távolítsa el a tulajdonomat képező borítót amit meg is tettek. Amúgy egyet értek azzal, hogy az Arvisura (itt Paál-féle iratok) minden igazsága derüljön ki. Mégiscsak egy 3/3-as ügynöktöl vettem át én is a szálat... (Viszont a szálat bírni, annak védelmét is jelenti) Az ügy rendeződött. (?) Az írást itt lehet elolvasni és alatta - kinek vérméséklete szerint - véleményezni. (oh. már nem lehet elolvasni. A tartalom eltünt) Átmenetileg? Remélem visszakerül azért. Gyözzön az igazság! :)

-- A finnországi égi jelenség fotói rekordszámú 500 megosztást kapott. 

-- A FB oldalam elérte ma a 600 követőt! Köszönöm. Érdemes ott beállítani az értesítés kapást, hogy tuti ne maradj le semmiről.  

-- 16:01 Ma végre megtudta az ország hogy a min. elnök lánya esküvőjén eltünt telefonon olyan fotók vannak amik a leány búcsúztatóján készültek. Fontos képek lehetnek, ha mind a 60 szolgától dns mintát vett a rendőrség. Reméljük nem egy chippendale táncos ülepén szivtak fel egy csík port a partizó lányok.. :)

-- 16:09 Délelőtt Brüsszelben aláírták az Európai Unió és Ukrajna, valamint a Moldova és Grúzia közötti társulási és szabadkereskedelmi megállapodást. - Egy hurok letudva.. De milyen áron?