Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2014. június 24

 

2014. június 24. kedd


10:45 VEGYES GONDOLATOK - Itt vagyunk a 3 holdnélküi napban (pénteken újhold) és meg is jött az eső ami most szerintem remek. Bár ma narancs riasztás van kiadva (!) és ez komoly jégverést okozhat délen.

-- A tegnap napvilágra látott lengyel kiszivárgott beszélgetés-részlet, amiben Vezérünket is említik legalább olyan kellemetlen rá(nk) nézve mint a hazai mezőnyben az RTL ténykedése. Este Törökg lesz az Inforádióban izgalommal várom az észrevételeit. 

-- Elkészült a Zilahy Lajos: Valamit visz a víz c. regényének hangoskönyve. A szerveren megtalálható. Köszönet Misinek a háttérért! 

-- Haladnak az oklevél gépelések is, ami egy igen nagy szabású munka kis része de hát nagy dolgokat csak sok kis téglából lehet felépíteni. 

-- Köszönöm, hogy immár közel 550-en követik a Facebook oldalamat ahol az utóbbi napokban panorámaképeket tettem közzé Budapestről, a Bazilikából és Szenttamásról. 

-- Ha lenne valakinek véletlenül ritka Bolanden Konrádtól regénye és valamilyen módon megválna tőle, kérem értesítsen. 

-- "A rendszeres olvasás nyugodtabbá, bölcsebbé formál." (Gavin Extence) Hát ennek fényében ma belekezdek Justh Zsigmond után egy másik 19. sz.-i jelentős magyar alkotásába, annak felolvasásába. 

-- Mikor elkezdtem ezeket nem gondolkodtam, hogy vajon kinek lesz ez érdekes. Mostanában olyan híreket kapok, hogy "monoton könyvelés közben", "varrás közben" "lefekvés előtt" hallgatják az anyagokat sőt Teri szerint a hangomra "elalszanak a gyerekek" :) Nos, akkor nemcsak a Vakok Intézete lesz talán egyszer hálás ezekért. Köszönöm. 

-- Van közöttünk valaki Cambridge környékén?